Autorijlessen

De praktijklessen worden door Rijschool P.W. Goud gegeven voor  schakelauto en automaat.

Tijdens het autorijden leer je de straten kennen in Terneuzen en rijdt je door de polders van Zeeland. Dit om je met iedere situatie kennis te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan slik op de weg van tractoren, een straat van rechts in de binnenstad of plotseling overstekende kinderen.

Piet Goud garandeert dat je niemand moet ophalen of thuisbrengen. Jij wordt wel opgehaald waar vanuit de 60 minuten durende praktijkles start. Dat betekent dat de les 100% in het teken staat van het overbrengen van kennis en kunde aan jouw vaardigheden in het verkeer.

De rijschool uit Axel biedt de mogelijkheid om een voordelig rijlespakket te kopen en stelt twee pakketen beschikbaar.

 

Pakket 1:
35 praktijklessen
1 praktijkexamen
Pakket 2:
35 praktijklessen
1 tussentijdse toets
1 praktijkexamen

 

De tussentijdse toets is een proefexamen afgenomen door een examinator van het CBR. Na het succesvol afleggen van enkele bijzondere verrichtingen tijdens de tussentijdse toets, TTT, ben je vrijgesteld van alle bijzondere verrichtingen. Dat betekent dat je tijdens het praktijkexamen niet meer moet laten zien dat je kan inparkeren, achteruitrijden of kan keren in een straat. Daarnaast geeft het je een kans om te wennen aan de examensituatie. Op die manier wordt eventuele nervositeit weg genomen. Na afloop van de tussentijdse toets en krijg je te horen wat al goed is, maar ook eventuele verbeterpunten. Op die manier stelt het je in staat om de rijopleiding gericht te gaan afronden.

Het CBR adviseert om de toets af te leggen als tweederde tot driekwart van de rijopleiding achter de rug is.

Bij een keuze voor pakket 1 of 2 bespaar je 132 euro .Vanzelfsprekend ben je niet verplicht om een pakket te kiezen, maar is het ook mogelijk om per les te betalen.

Kijk voor actuele prijzen in de prijslijst.

Interesse in onze rijschool?

Bel ons op 0115-561034

of neem contact op via onderstaand formulier